10 idézet, amit anyaként imádni fogsz

Felkészültél egy kis lélekmelengető olvasgatásra? Akkor helyezd magad kényelembe, és vedd sorra azt a 10 idézetet, ami anyaként biztosan megdobogtatja majd a Te szíved is! Elérzékenyülni, egyetértően bólintani, elmosolyodni, könnyezni ér.

  1. „Az anyaság magában hordoz egyfajta természetes bánatot is: a gyerekeid kirepülnek a nagyvilágba. De minél jobban neveled őket, annál tovább juthatnak. És a távolság ellenére is, a szeretetben nevelt gyerekek egyre közelebb és közelebb kerülnek az anyjukhoz. A te helyed ott van a szívükben, ezért mindig olyan lesz, mintha ott lennél mellettük.”

Steve Biddulph

 

  1. „Léteznek bizonyos ősi erők. Legtöbbjüket elpusztította a civilizáció, de az anyaság mit sem változott az idők folyamán. Állatok, emberek e tekintetben egyformák. Az anya szeretete gyermeke iránt a világon semmivel sem hasonlítható össze. Nem ismer törvényt, könyörületet, mindent merészel, és lelkiismeret-furdalás nélkül eltapossa azt, ami az útjába áll.”

Agatha Christie

 

  1. „Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért.”

Sophia Loren

  1. „Az anyaság érzése nem magyarázható, nem is lehet vitába szállni vele. Az anyát éppen az teszi fenségessé, hogy bizonyos fokig valami állati is van benne. Az anyai ösztön istenien állati. Az anya már nem asszony, hanem nőstény.”

Victor Hugo

 

  1. „Nincs nagyobb dolog annál, mint a semmiből teremteni valamit. (…) Ezt teszi az Isten vagy egy anya. Nincs részegítőbb élmény, mint valamit megalkotni a semmiből! Alkotni valamit magadból!”

Rainbow Rowell

  1. „Létezik-e hatalmasabb erő, mint az anyai szeretet, amely faltörő kosként töri be a várak kapuját, és árként sodor el minden útjába eső akadályt?”

Martin Pistorius

 

       7. „Az anyaság nem teszt, hanem vallás: egy szövetség, amelyre felesküdünk, egy ígéret, amit megtartunk.”

Jodi Lynn Picoult

 

  1. „Az anya szíve egy mély szakadék, aminek az alján mindig megtalálható a megbocsátás.”
    Honoré de Balzac
  1. „Az anya nem az a személy, akire támaszkodunk, hanem aki szükségtelenné teszi a támaszkodást.”
    Dorthy Canfield Fischer

 

  1. „Az anya a család szíve, és mosolya a szívverés.”
    Ismeretlen szerző

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!