Tematikus gasztrotáborok feledhetetlen kalandokkal

Fantasztikus kalandok, nagyszerű élmények, sok-sok új barát, kreatív programok és jó hangulatú sütés-főzés. Így jellemeznénk néhány szóval az évről évre megrendezésre kerülő Gourmand gyermektáborokat.

Olvass tovább, és megtudod, hogy miért imádják a kicsik a programokat. Aki egyszer részt vett a Gourmand napközis táborban, az évről évre visszavágyik hozzánk 🙂

Miért különlegesek a nyári táborok?

 • A résztvevőkkel minden nap új ételsort (reggeli, kétfogásos ebéd, uzsonna) készítünk séfjeink és cukrászaink irányításával, segítségével.
 • A kicsik természetesen vihetnek haza kóstolót Anyának és Apának az általa készített finomságokból.
 • Sok-sok szabadtéri játékot játszunk, például tollas labdázunk, pancsolunk a medencében és ugrálunk a trambulinon is. Vannak továbbá vetélkedők, csapatversenyek, vagyis minden, ami ahhoz kell, hogy a gyerekek remekül szórakozzanak.
 • Közösen ültetünk fűszernövénykét, amit a gyerkőcök egy kaspóban hazavihetnek, és otthon nevelgethetnek.
 • Az utolsó napon igazi kihívás vár a résztvevőkre: egy térkép segítségével kell megtalálniuk a rejtett kincset…

Gourmand táborok (2021)

Idén milyen kalandhoz lenne kedved? Részt vennél egy hamisítatlan Karibi Party-n, vagy inkább megismernéd Itália egyedi hangulatát? Olvasd el a táborok részleteit!

Kiskukta tanfolyam (12)

Neked mi jut először eszedbe Itáliáról? Nekünk a napsütés, az együttlét, a sok-sok nevetés és a finom ételek. Ezért arra gondoltunk, hogy idén nyáron veletek együtt idézzük meg Itália hangulatát a Gourmand táborban! Ínycsiklandó tésztaételekkel és sok finomsággal készülünk, melyeket együtt fogunk elkészíteni. Lesz pizza cavaliero, lasagne bolognese… Remekül hangzik, ugye? Pedig az igazán különleges sült caprese salátát még nem is említettük! És mennyi minden lapul még a tarsolyunkban! A vidám közös főzések mellett, készítünk majd tésztanyakláncot, süthető medált, illetve lesznek sorversenyek, gyertyaöntés, kincskeresés, és sok más program, ami valóban feledhetetlenné tesz egy nyári tábort! Ez ám az igazi dolce vita!

Turnusok

 • 2021. június 21-25. BETELT
 • 2021. július 5-9. BETELT
 • 2021. július 19-23. BETELT
 • 2021. augusztus 2-6. BETELT
Kiskukta tanfolyam (11)

Jamaica a jamaicaiaké! Mondd ki hangosan, nem is olyan egyszerű, igaz? 🙂 Pedig a jamaicai csirke is hozzá tartozik ám egy hamisítatlan karibi partyhoz, akárcsak a chiamag puding, a kajmánlepény, a kókuszos csoki shake, a banánkenyér, vagy éppen a fondü és a tojásos muffin. Micsoda különlegességek, nem igaz? És mindezt természetesen együtt készítjük el! De nem ám csak sütünk-főzünk, hanem sokat bulizunk is majd! Készítünk például legyezőt banánlevélből– a többi egyelőre legyen a mi titkunk.  Gyere, csatlakozz hozzánk Te is, és élvezd velünk egy héten át a valódi, gondtalan karibi hangulatot!

Turnusok

 • 2021. június 28- július 2. BETELT
 • 2021. július 12-16. BETELT
 • 2021. július 26-30. BETELT
 • 2021. augusztus 9-13. (2 szabad hely)

Táborainkban a résztvevők számára napi 3x étkezést (reggelit, ebédet, uzsonnát) biztosítunk. Állandó programjaink között kézműves foglalkozások, sok közös főzés és szabadtéri mozgás is szerepel. Az ételek elkészítése során különleges, minőségi alapanyagokat használunk. A kicsik játszva sajátítják el a konyhaművészet alapjait, miközben új barátokra tesznek szert és szuper élményekkel gazdagodnak. Visszatérő vendégeinknek a részvétel díjából kedvezményt biztosítunk!

Milyen ajándékokat kapnak a gyermekek a tábor során?

 • Egy szuper kötényt
 • Az egész hét anyagát összefoglaló receptfüzetet
 • Nevelgetni való, saját növénykét
 • Egy oklevelet, ami tanúsítja, hogy minden küldetést sikerrel teljesítettél
 • És persze sok nevetést, vidámságot, új barátokat és fantasztikus élményeket

A nyári táborok részletei

A táborok helyszíne: 1165 Budapest, Veres Péter út 102-104. 
Az ünnepeltet és vendégeit az épületben lévő, modern, frissen felújított,  jól felszerelt tankonyhán, az elegáns, patinás felszolgálóteremben, és időjárástól függően a kertben látjuk vendégül.

A fent megadott turnusokban, minden nap 08:00- 16:00-ig tartanak a programok. Táborkezdés előtt és -zárás után 30-30 perc ügyeletet biztosítunk .

Táborunkba a 6-14 éves korosztályba tartozó gyerekeket várjuk.

Részvételi díj: 65.000 / 5 nap. Testvérek, illetve azok számára, akik már táboroztak, vagy zsúrt rendeztek nálunk, kedvezményt biztosítunk.  Az ő számukra a részvételi díj 60 000 Ft. 

A regisztráció menete

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A regisztrációról e-mailes visszaigazolást küldünk neked.

A regisztráció véglegesítéséhez válaszd ki a fizetés módját, és rendezd akár online a részvételi díjat.

Neked nincs más dolgod, mint elhozni a gyerkőcöt a táborba. A feledhetetlen élményről mi gondoskodunk.

Regisztrálj a táborba!

Koronavírus-tájékoztató

A gyermekek egészségének megőrzése érdekében mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a magas szintű higiéniai szabályok betartására, a járványhelyzetre való tekintettel pedig fokozott óvintézkedésekkel igyekszünk megteremteni a lehető legbiztonságosabb higiéniai feltételeket:
•    A szülők csak az intézmény udvarára léphetnek be.
•    A gyermekeknek a megérkezést követően kötelező a higiéniai kézfertőtlenítő használata, majd az alapos, melegvizes, szappanos kézmosás, melyet óránként megismételnek.
•    A programokat kislétszámú csoportokban tartjuk.

Szeretettel várjuk a család legkisebb tagjait!

Mit mondanak rólunk mások?

"Lányom nevében nyilatkozom! Nagyon, sőt szuper jól érezte magát! Azt sajnálta, hogy ilyen gyorsan vége lett! Még ment volna hetekig! Hatalmas élmény volt, minden pillanata! Köszönjük!"
"8 éves kisfiam nagyon szereti, különleges ételeket is kóstolnak, mindig érdekes a tematika, és jó a csapat is! Többször fordultunk már meg Nálatok és jövőre is megyünk!"
"Nagyon jól megszervezett, színvonalas tábor. Mindig új, izgalmas tematika köré pépül, kiváló ételeket, desszerteket készítenek a gyerekek, szuper kreatív programokkal fűszerezve."
"Kislányom idén először vett részt a programon, de szuper jól érezte magát. Türelmesek voltak a gyerekekkel. Jövőre újra fogunk menni. Köszönjük mindenkinek a szeretetteljes munkáját."
"Lányaim (9 és 11 évesek) először voltak főzőtáborban. Minden nap tele élményekkel, tapasztalatokkal, mesélni valóval jöttek haza! Különleges, és mégis számukra is elkészíthető egyszerű ételek elkészítési technikával lettek gazdagabbak! Azóta a receptfüzetből több finomságot is elkészítettek, nagyon ügyesen! Mindenkinek szívből köszönöm a munkáját! Igazán nagyon jó választás volt ez a tábor, olyan amire érdemes még egyszer benevezni!"
"Évek óta járnak a gyerekeink ide a Gourmand főzőtáborba. Tudják és mi is tudjuk, hogy mire vállalkozunk, és nem csalódnak, így mi sem. Köszönjük, hogy szervezik, megtartják ezeket!"
"Nagyon örülök, hogy ilyen élményekben lehetett része a lányomnak a táborban. Kedves, barátságos, gyermekszerező tanárok voltak velük, akik sok-sok programot találtak ki részükre, a főzés mellett. Nagyon élvezte. Mindent köszönünk! Ha jövőre is lesz tábor, akkor biztosan fog menni akkor is, addig pedig a Kiskukta tanfolyamra (amin már egyszer volt)"

Tekintsd meg videónkat!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 30 971 48 58  +36 30 217 63 93

E-mail:

rendezveny@gourmand-iskola.hu

info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Megközelítés:

2-es Metró – Őrs vezér tere; HÉV-Mátyásföld – repülőtér megálló; visszafelé gyalog- Veres Péter út 102.