Remek szórakozás és sok-sok sikerélmény

Érdekli a gyermekedet a sütés-főzés? Sokszor sündörög körülötted a konyhában? Ebben az esetben biztosan imádni fogja Kiskukta tanfolyamunkat!

Tanfolyamunkon négy egymást követő szombaton avatjuk be a kicsiket a gasztronómia titkaiba. Kiváló séfjeinkkel és cukrászainkkal közösen készítjük el a fogásokat. Olvass tovább, és ismerd meg a tanfolyam részleteit!

"Bence fiam egyszer részt vett a Kiskukta tanfolyamon, és nagyon élvezte! Szuper társaság jött össze a tanfolyamon, jófejek voltak a tanárok, tényleg figyeltek rá, hogy mindenkivel egyenként is foglalkozzanak!"

Mit kell tudnod a Kiskukta tanfolyamról?

A Gourmand Kiskukta tanfolyam immár 10 éves múltra tekint vissza, és a népszerűsége egyre csak nő. Ez nem csoda, hiszen a gyermekek imádnak a konyhában tevékenykedni! Tanfolyamunkon kibontakoztathatják kreativitásukat, tőlünk pedig minden segítséget megkapnak hozzá.

A főzés egy nagyszerű alkotótevékenység, amiben a kicsik önfeledten elmerülhetnek, miközben a Gourmand Középiskola elismert szakácsaitól és cukrászaitól játszva sajátítják el az alapokat. A végeredmény pedig minden nap egy-egy fantasztikus fogás, amit a résztvevők maguk készítenek el, és büszkén el is fogyasztanak.

"A főzés remek volt, a hangulat szintén, minden gyerek talált magának hasonló korú pajtást. A napközbeni kézműves elfoglaltságok is örömmel töltötték el. Élményben, tanulásban és a főzéshez való további kedv meghozatalában csillagos ötös."

A Kiskukta tanfolyam részletei

Természetesen:) Ha ajándékba szeretnéd adni, akkor egy kedves, névre szóló vouchert küldünk Neked a regisztráció után, amit átadhatsz az ünnepeltnek. (A voucheren természetesen nem szerepel a tanfolyam díja.)

A gyerekzsúr helyszíne: 1165 Budapest, Veres Péter út 102-104. 
A tanfolyamot az épületben lévő, modern, frissen felújított,  jól felszerelt tankonyhában rendezzük.

 A nagy érdeklődésre való tekintettel két turnust indítunk.

  • I. turnus:  2021. november 13., 20., 27 és december 4.
  • II. turnus: 2022. január 22,. 29., február 5., 12.

Mindkét turnus négy, egymást követő szombaton lesz, 09:00-11:00 között.

Kiskukta tanfolyamunkat 7-13 év kor közötti gyermekeknek rendezzük.

Mindössze 34 000 Ft/ fő (Igen, jól látod, olcsóbb, mint egy bébiszitter, sőt, a gyerkőc közösségben van, főzni tanul és önfeledten szórakozik). Kérés esetén a regisztrációt követően névre szóló ajándékutalványt küldünk.

A regisztráció menete

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A regisztrációról e-mailes visszaigazolást küldünk neked.

A regisztráció véglegesítéséhez válaszd ki a fizetés módját, és rendezd akár online a részvételi díjat.

Neked nincs más dolgod, mint elhozni a gyerkőcöt a tanfolyamra. A feledhetetlen élményről mi gondoskodunk.

Regisztrálj a Kiskukta tanfolyamra!

Koronavírus-tájékoztató

A gyermekek egészségének megőrzése érdekében mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a magas szintű higiéniai szabályok betartására, a járványhelyzetre való tekintettel pedig fokozott óvintézkedésekkel igyekszünk megteremteni a lehető legbiztonságosabb higiéniai feltételeket:
•    A szülők csak az intézmény udvarára léphetnek be.
•    A gyermekeknek a megérkezést követően kötelező a higiéniai kézfertőtlenítő használata, majd az alapos, melegvizes, szappanos kézmosás, melyet óránként megismételnek.
•    A programokat kislétszámú csoportokban tartjuk.

Szeretettel várjuk a család legkisebb tagjait!

Tekintsd meg videónkat!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 30 971 48 58  +36 30 217 63 93

E-mail:

rendezveny@gourmand-iskola.hu

info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Megközelítés:

2-es Metró – Őrs vezér tere; HÉV-Mátyásföld – repülőtér megálló; visszafelé gyalog- Veres Péter út 102.