9 dolog, ami nem hiányozhat a gyerekzsúrról

Közeleg a gyerkőc szülinapi bulija, Te pedig folyamatosan azon töprengsz, hogy mindent elintéztél-e? E heti blogbejegyzésünkben összeállítottunk Neked egy checklistet a legfontosabb dolgokról, amelyek egyetlen gyerekzsúrról sem hiányozhatnak.

  1. Meghívó

Létrehoztál egy Facebook csoportot, és ott hívtad meg a vendégeket? Ügyes, praktikus és modern húzás volt, de lássuk be, a névre szóló, díszes, ünnepi meghívókkal a közösségi média sem veheti fel a versenyt.

  1. Vendégek

Mindenkit értesítettél, minden szülővel beszéltél, mindenki visszajelzett, hogy ott lesz a zsúron? Vagy van még esetleg valaki, aki nem ígérte biztosra? Célszerű lehet már az elején névsort írnod, és kipipálni, hogy ki mondta biztosra, ki hagyta függőben, és ki az, aki nem tud eljönni. Jegyzetek nélkül ebbe ugyanis valószínűleg bele fogsz zavarodni…

  1. Program

Egy szülinapi party egyik legfontosabb eleme a  közös, aktív program. Mi például közös sütéssel, főzéssel kápráztatjuk el kis vendégeinket, és a tapasztalataink szerint nagyon élvezik, és örömmel részt vesznek benne.

  1. Meglepetés

Minden gyerek (és sok felnőtt is) imádja a meglepetéseket, ezért mindenképp legyen olyan esemény, vagy vendég, akiről sem az ünnepelt, sem a meghívott vendégek sem tudnak előre.

  1. Torta

A szülinapi zsúr egyik fénypontja az ünnepelt kedvenc tortája a megfelelő számú gyertyával, amit büszkén elfújhat. Emlékeztessük a kicsit, hogy a gyertyák elfújása után ne felejtsen el kívánni valamit.

  1. Finomságok

Amíg a torta megérkezik, addig is gondoskodnunk kell a vendégek számára süteményekről, szendvicsekről, édes és sós rágcsálnivalókról. Azonban ügyeljünk rá, hogy ne lakjanak jól vele a közös tortázás előtt.

  1. Kreatív foglalkozás

Egy fantáziadús kreatív programban a kicsik mindig szívesen részt vesznek, és sokat hozzáad az élményhez is. Szülinapi zsúrjainkon a gyerkőcök kedvence a homokkép-készítés, az üvegpohár-festés, az ékszerkészítés, a pólófestés, vagy éppen a gipszfestés. A program kiválasztásakor fontos, hogy mindig az adott korosztály igényeihez, és a csoport érdeklődési köréhez igazoldjunk.

  1. Saját szuvenír

A kézműves foglalkozás abból a szempontból is remek választás, hogy a kicsik a buliról nem üres kézzel távoznak, hanem mindenki visz magával haza egy emléket (ráadásul egy olyan, saját készítésű tárgyat, amit később büszkén megmutathatnak a szülőknek, nagyszülőknek- vagy akár nekik is ajándékozhatják).

  1. Látványelem

Akárcsak például egy esküvő- a gyermekzsúr fényét is emeli például egy csokiszökőkút. A gyerekek egyszerűen imádják! Bár az alapcsomagban nálunk ez nincs benne, de kérés esetén természetesen örömmel gondoskodunk róla.

Még nincs ötleted, hogy hol tartsd a gyerkőc buliját? Tekints meg csomagajánlatainkat, és válaszd a Számotokra legmegfelelőbbet! Várjuk a megkeresésed!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36309714858  +36302176393

E-mail: rendezveny@gourmand-iskola.hu info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.