Milyen a tökéletes meghívó egy gyermekzsúrra?

Az évezred szülinapi zsúrjával szeretnéd meglepni a gyerkőcöt? Megvan a helyszín, megszervezted a programokat, és már az ajándékok is becsomagolva várják a nagy napot? Lássuk csak, mi maradt hátra; ki kell küldeni a meghívókat! De milyen meghívók legyenek? Egyszerűek, díszesek, egy vagy két oldalasak…? Egyáltalán szükség van hagyományos, papír alapú meghívókra, vagy elegendő, ha létrehozol a szülőknek egy Facebook csoportot, vagy csak mindenkit meghívsz telefonon?

Meghívó kell.

Igen, ez ilyen egyszerű. Hiszen meghívót adni és kapni jó és ünnepélyes érzés. (Ez felnőttkorban sem változik ám, gondolj csak az esküvői meghívókra.) A gyermekzsúr a meghívó átadásával kezdődik, ezért fontos, hogy figyelj oda a design-ra, és ne vedd félvállról a tökéletes meghívó szerkesztését.

Hogyan szerkessz meghívót?

Nem kell grafikus zseninek lenned ahhoz, hogy néhány perc alatt, akár egy teljesen ingyenes és könnyen kezelhető programmal létrehozd a tökéletes meghívót. Remek online felület például a Canva, ahol tényleg néhány kattintással elkészítheted a legkiválóbb meghívót. Az oldalon free sablonokat találsz, beállíthatod a papírméretet, és ha elkészültél, a formátumot is megadhatod, amiben szeretnéd leölteni a meghívót. Természetesen képeket is tudsz feltölteni (akár csoportképet az osztályról, akár a lurkók kedvenc mesehősét, lufikat, tortát – bármit, amit a meghívón látni szeretnél).

agnescor_product_75220_181014110755_045867

Ha a hagyományos megoldások híve vagy, akkor természetesen wordben is elkészítheted a meghívót. Ebben az esetben, a nyomtatás előtt mentsd el pdf-ben, mert a legtöbb nyomda  a word file-t nem fogadja el.

Mi kerüljön a meghívóra?

Nagyon fontos, hogy minden darab névre szóljon, hiszen ettől válik személyessé a meghívás. A megszólítás után bátran használhatod a klasszikus sablonmondatot: „Szeretettel meghívlak 2019.07.15-én, 15 órakor kezdődő szülinapi zsúromra, amelyet a Gourmand Főzőiskolában tartunk. Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102. Kérlek, jelezz vissza, hogy számíthatok-e Rád!”

Végül vásárolj pár színes, vagy mintás borítékot, amiben a gyermek átadhatja a barátainak a meghívókat. Ennyi az egész, látod? Persze, ha még a helyszínben sem vagy biztos, abban is örömmel segítünk! Gyertek, és tartsátok meg nálunk a szülinapi zsúrt!

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!