Kiket hívjunk meg a szülinapi zsúrra?

Előző bejegyzésünkben megmutattuk Neked, hogy hogyan készítheted el a tökéletes meghívót a gyermek szülinapi zsúrjára, most pedig azzal kapcsolatban igyekszünk praktikus tanácsokat adni, hogy kiket érdemes meghívni a buliba.

Kérdezz!

Ki más is tudhatná jobban, hogy kikkel szeretne együtt tortát enni és mókázni a szülinapi zsúron, mint maga, az ünnepelt! Így Neked nincs más dolgod, mint feltenni a gyerkőcnek a kérdést: kiket szeretne vendégül látni a nagy napon. Fontos, hogy készíts jegyzeteket, írj fel minden nevet, ha pedig hirtelen nem ugrik be, hogy az említett kislány, vagy kisfiú ki is pontosan, kérdezd meg, hogy honnan ismeri őt: Mármint Andi öccse Peti, akivel néhány hete együtt csónakáztunk? Így biztos lehetsz benne, hogy ugyanarról a személyről beszéltek, és biztosan nem kerül véletlen valaki más a meghívottak listájára.

Tedd el a névlistát (legyen mindig nálad), és néhány nap múlva vesd fel ismét a témát fürdetés, fésülködés közben, vagy akár az autóban ülve. Hátha esetleg beugrik még néhány vendég, aki az első körben kimaradt. Fontos, hogy minden nevet azonnal felírj, mert sanszos, hogy később már nehéz lesz felidézni.

Lektorálj!

Ha elkészült a lista, akkor vedd szemügyre, és gondold át, ki az, aki esetleg hiányzik róla. Lehetséges ugyanis, hogy a nagy izgalomban lemaradt néhány név. Gondold végig, hogy az ovi, suli mellett milyen szabadidős programokon lehet még néhány barát, vagy barátnő, akinek ott lenne a helye a szülinapi zsúron. Unokatesók, szomszédok, családi barátok- esetleg kisebb, nagyobb tesók?

Nos, ha úgy látod, hogy mindenki felkerült a meghívandók listájára, akkor nincs más hátra, mint elkészíteni a meghívókat, és megtalálni a megfelelő helyszínt a születésnapi bulihoz.

Ha olyat keresel, ahol a közös tortázás mellett a gyerkőcök kreatív programokon is részt vehetnek, és garantáltan maradandó élményeket szereznek, akkor válaszd a Gourmand Főzőiskolát! Nálunk a buli keretein belül a kicsik együtt készítik el az ünnepi menüt, valamint a süteményt!

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!