Gyerekzsúrt szervezel? Ezekre figyelj!

Az elmúlt hetekben végignéztük, hogy milyen legyen a tökéletes meghívó egy gyerekzsúrra, illetve azzal kapcsolatban is adtunk néhány tanácsot, hogy hogyan érdemes összeállítanod a meghívottak listáját. Ebben a bejegyzésben arra fogunk rátérni, hogy mi az a néhány szempont, amire érdemes odafigyelned, ha gyerekzsúrt szervezel.

Az időpont

Válassz olyan időpontot, ami valószínűleg minden vendégnek megfelel, és nem ütközik más ünneppel. A nyári időszakra azért nehéz tervezni, mert a legtöbben nyaralnak, ezért célszerű inkább őszre időzíteni a szülinapi bulit. Ne ess abba a hibába, hogy megpróbálod megszavaztatni, mert egészen biztos, hogy lesz olyan, akinek az adott délután pont nem jó, az pedig sértődésre adhat okot, ha nem tűnsz elég rugalmasnak… Amit tehetsz, hogy időben (hetekkel előre) kiküldöd a meghívókat, így nagyobb eséllyel tudják majd ütemezni a vendégek is a zsúrt- és többen lesznek jelen.

A program

Olyan programban gondolkodj, ami az adott korosztály számára feledhetetlen élményt nyújt. Valami olyan elfoglaltság kell, ami levezeti az energiájukat, közben jól érzik magukat, és esetleg még tanulnak is valami hasznosat. A szórakozás közben szerzett ismereteket ugyanis az agy hosszabb távon őrzi meg.

A torta

Mi az ünnepelt kedvenc tortája? Nos, az ő szülinapján egyértelműen ő dönt, hogy milyen tortának örülne a legjobban, viszont szülőként (és vérbeli szervezőként) érdemes ezen kívül még minimum egy féléről gondolkodnod, hogy minden vendég a saját szájíze szerint választhasson (vagy akár többet is megkóstolhasson).

A helyszín

Célszerű olyan helyszínt választanod, ami autóval is, és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Fontos kérdés még a parkolás. Ha ugyanis olyan helyet választasz, ahol fél órát is keringeni kell, míg az ember le tudja tenni a kocsit- az meglehetősen bosszantó. Olyan helyszínt válassz, ami hangulatos, és ahol kényelmesen elférnek a gyerkőcök. Ne feledd, a kicsikre nem jellemző, hogy nyugton ülnek órákon keresztül, tehát legyen hely szaladgálni, viháncolni.

A Gourmand gyerekprogramok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek mind a kicsik, mind pedig szüleik körében, hiszen nálunk minden szempontból feledhetetlen élménnyel gazdagodnak a vendégek. A résztvevők egyedi programunk keretein belül saját tankonyhánkban készítenek ünnepi fogásokat, a szülők válláról pedig minden terhet leveszünk, hiszen az elejétől a végéig megszervezzük és le is bonyolítjuk a szülinapi zsúrt. Jól hangzik, igaz?

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!