Segítség! Hisztis a gyerekem a szülinapján!

Ezt kell tenned, hogy ne legyen kimerült a gyerek a zsúron

Közeleg a nagy nap, hamarosan eljön a várva várt szülinapi buli a vendégekkel, szuper programokkal, ínycsiklandó tortával és a meglepetésekkel? Nem akarunk ijesztgetni, de ugye tudod, mi ronthat el mindent? Pontosan. Ha a gyerkőc fáradt, kialvatlan, hisztis- akkor oda a mulatság, és a feledhetetlennek ígérkező nap rémálomba fordul. E heti bejegyzésünkben összegyűjtöttük Neked, hogy mire érdemes odafigyelned a szülinapi zsúr előtt, hogy mindezt megelőzd.

Fektesd le időben!

A szülinapi bulira való készülődés már előző nap elkezdődik. Mégpedig azzal, hogy nem hagyod a gyerkőcöt éjfélig mesét nézni, időben hazaviszed a játszótérről, és nem hívsz estére vendégeket sem. Célszerű korán megfürdetni, utána ágyba dugni, és egy rövid meseolvasás, vagy beszélgetés után lekapcsolni a villanyt. Ha ugyanis engeded, hogy túlpörögjön, és sokáig fent legyen, akkor másnap egészen biztosan kialvatlanul és fáradtan ébred, délutánra pedig kedvetlen, türelmetlen és nyűgös lesz.

Délelőtti készülődés

A szülinapi zsúr délelőttje legyen a közös készülődésé, ráhangolódásé. Válasszátok ki együtt a megfelelő (csinos, de kényelmes) ruhát és cipőt, ha pedig kislányról van szó, akkor keressetek, vagy találjatok ki egy praktikus, mégis ünnepi frizurát. Készítsétek össze, amire a szülinapi bulin (vagy az úton) szükség lehet, hogy ne délután, közvetlenül az indulás előtt kelljen kapkodni, vagy rohanni (mert az nem csak a gyerkőc hangulatára nyomja rá a bélyegét, hanem a Te kedved is elrontja).

Tetszettek a tanácsaink?

Igyekszünk minden oldalról megvilágítani a szülinapi gyerekzsúrokat, hogy ezzel is segítséget nyújtsunk a szülőknek. Nálunk nem csak a bulit tarthatjátok meg, de a programról, a tortáról is gondoskodunk, blogunkban pedig igyekszünk hétről hétre fontos gyakorlati tanácsokat adni.

Ha érdekelnek a Gourmand gyerekzsúrok, akkor tekintsd meg csomagajánlatainkat. Egyedülálló, főzősulival egybekötött szülinapi zsúrjaink valóban életre szóló élményeket nyújtanak a kicsiknek, teljes körű szolgáltatásunk pedig leveszi a terhet a szülők válláról.

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!