Így dobd fel a szülinapi ajándékozást

A születésnapi ajándékok bontogatása mindig hatalmas élményt tartogat a gyermekeknek, azonban most mutatunk egy mókás játékot, amivel egészen biztosan feledhetetlenné varázsolhatjátok az ajándékozás perceit!

Akár otthon, akár a szülinapi zsúron

Otthon, nagycsaládi körben, vagy a születésnapi bulin egyaránt hatalmas sikert arat az alábbi ajándékozós játék. És minél többen vesznek részt benne, annál izgalmasabb, és annál több nevetés kíséri. Lássuk hát a szabályokat!

Az ünnepelt üljön le a földre. Kis távolságra tőle, szemben vele pedig foglaljanak helyet a vendégek. A szülinapos szülei (vagy akár a meghívott barátok közül ketten) álljanak a szülinapos jobb és bal oldalára, és tartsanak elé egy nagyobbacska plédet, vagy lepedőt, hogy ne láthassa a többieket. Az első résztvevő álljon fel a vendégek közül, lépjen oda a pléd elé, és vicces, elváltoztatott hangon kívánjon boldog születésnapot az ünnepeltnek (persze mondhat mást is, például megkérdezheti, hogy ki vagyok? Ha a születésnaposnak sikerül kitalálnia a hangja alapján (anélkül, hogy látná), akkor a kis vendég átadhatja neki az ajándékot. Ha nem sikerül, akkor az ajándékozó ismét elváltoztatott hangon szólal meg, és így megy ez addig, amíg az ünnepelt helyes választ ad. Ezt a kis játékot imádják a gyerkőcök, hiszen nagyon jól mulatnak egymás elváltoztatott hangján.

Az ilyen, és ehhez hasonló közös játékok nagyon fontosak a lurkók számára, hiszen ezek teszik feledhetetlenné az együtt töltött időt. Ha szülinapi zsúrt szervezünk a kicsiknek, akkor vendéglista mellett kiemelt figyelmet kell fordítanunk a finom falatokra, és a programokra is. A Gourmand Gyerekprogram saját szervezésű szülinapi zsúrjain a lurkók együtt sütnek, főznek, ami egyrészt összekovácsolja a társaságot, másrészt fejleszti a résztvevők kreativitását, és ami a legfontosabb: egyedülálló élményt nyújt az egész társaságnak.

Ha unod már a sablonos, elcsépelt születésnapi programokat, és egy igazán egyedülálló, semmihez sem fogható születésnapi zsúrral lepnéd meg a csemetédet, akkor ismerd meg a Gourmand Gyerekzsúr kínálta lehetőségeket!

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!