6+4 dolog, amiért imádjátok a Gourmand Gyerekzsúrt

Pontokba szedtük a tíz legfontosabb dolgot, amiért a gyerkőcök számára semmihez sem fogható élményt nyújt a Gourmand Gyerekzsúr, és amiért a szülők is örömmel választják programjainkat.

#Alkotás öröme

A gyerkőcök imádnak alkotni, kísérletezni, pontosan ezért van akkora sikere a legónak, vagy az építőkockáknak is. A konyhában sincs ez másként: sütni, főzni, összetevőkből valami finomat készíteni a kicsik számára is hatalmas kihívás és nagy-nagy öröm!

#Sikerélmény

Érdemes megnézni a gyerekek arcát, amikor az ételek elkészülnek, és végre közösen elfogyaszthatják a saját, közös művüket. A boldog, elégedett mosoly és a sikerélmény a nap fénypontja!

#Barátok

Egy barátok között eltöltött délután nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek számára is egyet jelent a felhőtlen kikapcsolódással. A Gourmand Gyerekzsúron ráadásul baráti körben, együtt készíthetnek valamit, ami az összetartozás érzését is erősíti bennük.

#Jó fej tanárok

Programjaink során olyan, profi szakemberek segítik a kicsik „munkáját”, akik számára a sütés valódi hivatás. Türelmesek, kedvesek, humorosak, és ők is nagyon élvezik a közös programot a gyermekekkel.

#Ünneplés

Az ünnepléshez hozzá tartozik a közös étkezés, az pedig, hogy a gyermekek a saját maguk által készített pizzát és muffinokat fogyasztják el, csak tovább emeli az ünnep fényét.

#Lufik, konfetti, lampion

A gyerekzsúr előtt természetesen ünnepi díszbe öltöztetjük a termet, ahova a szülinapost és kis vendégeit várjuk. Hát melyik gyermek nem rajong a színes, ünnepi dekorációért?

Most pedig lássunk négy érvet, amiért a szülők is rajonganak a Gourmand Gyerekprogramokért!

#Egyszerű

Ha a szülinapos anyukája és apukája úgy dönt, hogy otthon szervez zsúrt a csemetének, az bizony rengeteg szervezéssel, készülődéssel, bevásárlással, takarítással jár. Ezzel szemben, ha a Gourmand Gyerekzsúrra bízza a programszervezést, akkor nincs más dolga, mint szétküldeni a meghívókat, és elhozni a csemetét a zsúrra.

#Biztonságos

A szülőknek nem kell attól tartania, hogy a kicsi esetleg kárt tesz magában, vagy baleset éri, hiszen mi mindig a gyermekek korának megfelelő, biztonságos eszközökkel dolgozunk. Nem kell tehát nyomon követni a kicsi minden lépését, erre ugyanis itt vagyunk mi!

#Takarékos

Nem kell egy vagyont költened tortára, dekorációra, ropogtatni valóra, üdítőkre és társasjátékokra, így a Gourmand Gyerekzsúr sokkal takarékosabb, mintha otthon szervezel zsúrt!

#Pihentető

Amíg a kicsik mulatnak, addig a szülők lazíthatnak. Ugye milyen jól hangzik?