Ezért imádják a gyerekek táborainkat

Érdekel, hogy miért nő évről évre a Gourmand Gyermektáborok népszerűsége? Szeretnéd tudni, hogy miért imádják a gyerekek a programjainkat? Olvasd el bejegyzésünket, és máris kiderül!

A siker és a népszerűségünk receptje valójában nem túl bonyolult.

Hozzávalók:

  • Néhány szakavatott, felelősségteljes pedagógus
  • Pár képzett, tapasztalt séf és cukrász
  • Sok-sok színes, feledhetetlen szabadtéri program
  • Egy hétre elegendő izgalmas, de könnyen elkészíthető főétel, és persze némi édesség
  • Egy csapat ügyes, vidám, mosolygós gyermek
  1. TITOK

A kicsik imádnak főzni, ezt te is biztosan észrevetted már. A sütés, a főzés kreatív alkotótevékenység, amiben mindig nagyon lelkesen próbálják ki magukat. Ráadásul a konyhai tevékenységek során a finommotoros képességeik is fejlődnek. A közös főzés remek társasági élmény (a visszahúzódóbbak is gyorsan feloldódnak), ami összekovácsolja a csapatot, így új barátságok is születnek.

  1. TITOK

A sütés-főzés bizony intenzív sikerélményt nyújt. A főétkezések alkalmával a résztvevők „azt eszik, amit főztek”, és tapasztalataink szerint nagyon is értékelik, sőt, igazán büszkék magukra és az elkészült ínycsiklandó fogásokra. Ráadásul a nap végén a gyerekek kóstolót is vihetne haza a szüleiknek, így otthon is dicséretben részesülnek.

  1. TITOK

A gyermekeknek rengeteg energiája van és hatalmas a mozgásigénye, ezért a délutáni programokat úgy állítottuk össze, hogy a legvirgoncabbak se unatkozhassanak. Garantáljuk, hogy a legaktívabb „duracell nyuszi” is kellemesen kifárad a nap végére.

  1. TITOK

A kicsik imádják a rejtvényeket, ezért a Gourmand Gyerektáborok mindig fejtörővel és kincskereséssel zárulnak. Ezek a feladványok teszik teljessé és koronázzák meg az egész heti programsorozatot.

Mindent egybevetve tehát: társaságban lenni, alkotni, főzni, kincset keresni, szaladgálni, ugrabugrálni, barátkozni a lehető legjobb program a 6-14 éves korosztály számára. Az így szerzett élmények semmi mással nem helyettesíthetőek. Ha a Te gyermekednek is lételeme a mozgás, szívesen barátkozik, és lenne kedve elsajátítani egy új, kreatív hobbit, akkor kattints ide, és olvasd el a Gourmand Napközis Gyerektábor részletes programjait!

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!