Ezért biztonságosak a Gourmand gyerekprogramok

Az elmúlt néhány hónapot arra használtuk, hogy minden szempontból megújítsuk a gyerekzsúrokat. Tettük ezt egyrészt tárgyi- és technikai szempontból (átépítettük és felújítottuk a konyhát), másrészt igyekeztünk a programot abszolút biztonságossá tenni, hogy a járvány időszakában se kelljen elmaradnia egyetlen születésnapi zsúrnak sem.

Új konyha és felszolgálóhelyiség

 

Fontos számunkra, hogy lépést tartsunk a modern, technikai igényekkel, és minél szebb, elegánsabb, kényelmesebb, patinásabb környezetben várhassuk kis vendégeinket. Ezért nekifogtunk, hogy teljesen szétverjük a tankonyhát, és belső építészek, designerek, arculattervezők segítségével valami teljesen újat építsünk nektek. Örömmel jelentjük be: sikerült is. Az új konyhánk sokkal praktikusabb, kényelmesebb és tágasabb lett. Az új bútoraink stílusosabbak, az új eszközeink pedig prémium minőségüknek köszönhetően minden igényt a legmagasabb szinten elégítenek ki. Mégpedig kis vendégeink mindenből a legjobbat érdemlik!

Ami pedig a biztonságot illeti…

 

A karantén időszaka alatt többször is írtunk arról, hogy a gyermekeket nem lehet hosszú távon bezárni, szobafogságra ítélni és elkülöníteni a barátaiktól. Mi, itt a Gourmand Gyerekzsúrnál úgy gondoljuk, hogy a gyermekek egészségének megőrzése elsősorban a felnőttek felelőssége, és a megfelelő higiéniai szabályok mellett fent tudjuk tartani a biztonságot, miközben a kicsik önfeledten szórakoznak, ünnepelnek. Tettük ezt nyáron, a táborok során, és tesszük ezt most, a gyerekzsúrok alatt is. A cél, hogy a gyermekek jól érezzék magukat, feledhetetlen élményekkel gazdagodjanak, és emlékezetes születésnapi zsúron vegyenek részt – mi pedig eközben gondoskodunk egészségük megőrzéséről.

Higiéniás követelmények

 

A Gourmand Gyerekzsúr mindig is kiemelt figyelmet fordított a megfelelő higiéniás szabályok betartására (annál is inkább, hiszen a gyermekek a konyhán tevékenykednek, ételeket készítenek és ezeket el is fogyasztják), tehát, számunkra nem újdonság a rend és a tisztaság fenntartása. A járványra való tekintettel azonban kiegészítettük a szabályozást:

  • A gyermekeket kísérő szülők csak az intézmény udvarára léphetnek be, így kevesebb személy érintkezik egymással zárt térben.
  • A gyermekek számára ezelőtt is kötelező volt az alapos kézmosás érkezéskor, illetve a közös sütés-főzés megkezdése előtt, azonban most ezt óránként kötelező megismételniük.
  • A gyerekzsúrra senki sem hozhat be otthonról játékokat.
  • A programokat kislétszámú csoportokban tartjuk, ezzel is minimalizálva a fertőzések kockázatát.

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!