A kézfertőtlenítő és a maszk táborba megy

Boldog békeidőben úgy engedtük el a gyermeket a táborba, hogy betettük a kis hátizsákba a kedvenc mackót (ha igénye volt rá), de ezen felül gyakorlatilag semmi másra nem volt szükség. Most pedig csak állunk az ajtóban, és azon törjük a fejünket, hogy hány liter kézfertőtlenítőt pakoljunk oda, hány (és milyen típusú) maszk óvja majd meg őt, illetve elégszer elmondtuk-e vajon, hogy óránként (tízpercenként?) szaladjon ki a mosdóba kezet mosni, véletlenül se közelítse meg a társait másfél méternél kisebb távolságra, és… Mi az és? Mit felejtettünk el? Valami biztos kimaradt, vagy mégis elég ennyi intelem? Elég ahhoz, hogy az egészséges gyerekem egészségesen is jöjjön haza a napközis táborból?

Nyugodj meg, attól majd megnyugszol.

Egy ismerősöm mondása, és van benne valami. Ha a szülői stressz megóvná bármitől a gyereket, akkor minden hintában golyóálló csemeték ülnének. Légy megfontolt, következetes és óvatos, de ne őrjítsd meg magad, jó?

Bízz benne, magadban, bennünk.

A kicsivel már bizonyára számtalanszor átvettétek a koronavírus elleni védekezés lépéseit, tehát ő valószínűleg már álmából felkeltve is kívülről fújja, hogy hányszor kell megmosnia meleg, szappanos vízzel a kezét, stb. Bízz magadban és a nevelésedben, hiszen ezeket te mondtad el neki, bizonyára jól és elégszer.

És kérlek, bízz meg bennünk, a táborszervezőkben, animátorokban, tanárokban és pedagógusokban is. Mi is a Föld nevű bolygón töltöttük 2020-at és 2021-et. Mi is tisztában vagyunk azzal, hogy hogyan kell vigyázni a gyerekekre, mikor kell elküldeni őket kezet mosni, és milyen távolságra lehetnek egymástól, ami biztonságos.

Nekünk is vannak gyerekeink, és mi sem tesszük kockára az ő egészségüket. A sajátunkat sem. A tiédet, a te gyermekedét, másét vagy más gyermekéét sem. Vigyázunk a ránk bízott csemetékre, ügyelünk rájuk minden nap minden óra minden percében. Ráadásul, igyekszünk ezt úgy tenni, hogy ne korlátozzuk őket a szabad játékban. Mi vagyunk a védőháló, ami felett lehet kötéltáncolni. Száz szemünk van és száz karunk. Odafigyelünk a kicsik biztonságára- mind vírus, mind pedig ezer más szempontból.

Sportágválasztó sporttábor

2021 nyarán intézményünk sportágválasztó sporttábort indít 7-14 éves gyermekek számára! Egyhetes napközis táborunkban a résztvevők minden nap új sportágakat ismernek meg, miközben fantasztikus kalandokban lesz részük, és új barátokat is szerezhetnek. Ha érdekelnek a részletek, akkor kattints!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 30 971 48 58  +36 30 217 63 93

E-mail:

rendezveny@gourmand-iskola.hu

info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Megközelítés:

2-es Metró – Őrs vezér tere; HÉV-Mátyásföld – repülőtér megálló; visszafelé gyalog- Veres Péter út 102.