Az 5 legjobb gyerekprogram

Egyre közeledünk a nyár végéhez, érezhetően hosszabbak a nappalok, lassan elkezd lehűlni az idő, és közeleg az iskola-, óvodakezdés is. Ennek apropóján úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk nektek öt olyan programot, amit mindenképpen fel kell vennetek a listára- ha esetleg eddig kimaradtak volna.

1.Állatkert

A Budapesti Állat- és Növénykert az a hely, ahova tényleg minden nyáron érdemes ellátogatni. A kisgyermek számára pedig valóban páratlan élmény látni a szebbnél szebb növényeket és állatokat. Ráadásul, a nézelődés mellett hatalmasat sétálhatunk, fagyizhatunk, játszóterezhetünk, miközben minőségi szabadidőt tölt együtt a család. Az Állatkert kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek program!

2.Óriáskerék

Budapest V. kerületében, az Erzsébet téren találjuk a „Budapest Eye” névre keresztelt óriáskereket. A jegyár igen jutányos, 300 Ft-nál kezdődik egy út a város felett. Fantasztikus élmény felülről szemlélni csodálatos városunkat, miközben néhány szóban be is mutathatjuk a gyerkőcnek a fontosabb épületeket, tereket, Budapest nevezetes pontjait. Ráadásul az óriáskerék a hét minden napján várja a látogatókat 12:00-23:00 között. Érdemes azért nem a déli órákra tenni ezt a programot, hiszen akkor a legerősebbek a napsugarak.

3.János-hegy, Erzsébet kilátó

Irány a természet! A János-hegy remek kiránduló-célpont, kiváltképp nyáron, amikor akár piknikezhetünk is a fák árnyékában. Ha pedig elfáradtunk, akkor utazhatunk a Gyermekvasúttal, a Fogaskerekűvel vagy éppen a Libegővel. A kicsik számára ez mind pótolhatatlan élményt nyújt!

4.Csodák palotája

Több mint 100 kiállítás és interaktív játék várja a gyermekeket a mintegy 1300 négyzetméter alapterületű Csodák Palotájában. Ha a gyerkőc érdeklődik a fizika iránt, vagy egyszerűen csak szeret mindent megismerni, kipróbálni, akkor ezt a programot biztosan imádni fogja!

5.Táborok

Nem telhet el nyár tábor nélkül! A közösségi élményt, a versenyeket, a medencézést, a kézműves foglalkozásokat, a mozgást vagy éppen a közös főzést ugyanis semmi sem pótolhatja. Palettánkon különféle kreatív, tematikus főzőtáborok szerepelnek.