GYIK: Kiskukta Tanfolyam

Ebben a bejegyzésben azokat a kérdéseket gyűjtöttük össze, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk a Kiskukta Tanfolyam kapcsán. Ha esetleg mégis maradnak kérdésed, keress bennünket a lent megadott elérhetőségek bármelyikén.

Lehet ajándékba adni a tanfolyamot?

Természetesen. Ha kéred, örömmel kiállítunk neked egy névre szóló vouchert, amivel meglepheted a gyermeked (vagy egy barátod gyermekét). A voucheren nem szerepel a tanfolyam díja, csupán az időpont és a helyszín. A voucher szép, színes, tehát önmagában is remek ajándék a gyermekeknek.

Hány éves gyermekeket várunk a Kiskukta Tanfolyamra?

Elsősorban 7-13 év közötti gyermekeknek rendezzük ezt a programot. tapasztalataink szerint ők már abszolút nyitottak a kreatív tevékenységekre és örömmel sündörögnek a konyhában. Ha ettől a korosztálytól eltérő korú gyermeket szeretnél regisztrálni, akkor azt javasoljuk, hogy előtte vedd fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessünk a részletekről.

Hol tartjuk a Kiskukta Tanfolyamot?

A Kiskukta Tanfolyamot a Gourmand Középiskola saját, frissen felújított, kiválóan felszerelt, modern tankonyhájában tartjuk, hiszen itt minden a résztvevők rendelkezésére áll. Külön van a konyha, ahol a főételeket készítjük közösen a kicsikkel, és külön van a cukrászat, ahol pedig a desszereteket. A tágas tankonyhában mindenki kényelmesen elfér, nem a zavarják egymást, de akár hatékonyan tudnak együtt is tevékenykedni. Helyszín: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Nem veszélyes hely a konyha ilyen kicsi gyerekeknek?

A tanfolyam megkezdése előtt természetesen mindent előkészítünk, hogy a gyermekeknek ne kelljen aprítással, szeleteléssel, vágással foglalkozniuk (abban amúgy sem lelnék sok örömüket). A tanfolyam alatt pedig kiváló szakácsaink és cukrászaink koordinálják a kicsik „munkáját”, miközben minden mozdulatukat figyelik, vagyis ez a program teljesen biztonságos akár már 7 éves korban is.

További kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36309714858  +36302176393

E-mail:

rendezveny@gourmand-iskola.hu

info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Megközelítés:

2-es Metró – Őrs vezér tere; HÉV-Mátyásföld – repülőtér megálló; visszafelé gyalog- Veres Péter út 102.