5 legjobb téli program gyerekkel

Sajnos visszavonhatatlanul beköszöntött a rossz idő. Az időjárás, hideg, csípős, a nappalok rövidek… Ilyenkor komolyan oda kell figyelnünk, hogy ne a meleg szobában, a Netflixet böngészve töltsük a gyerkőccel minden szabadidőnket – hiszen mégis kinek van kedve elhagyni a meleg otthonunkat?! Pedig programokra, mozgásra, levegőn töltött időre ugyanúgy szükség van. Egy kis kreatív tervezéssel pedig megakadályozhatod, hogy a cudar idő rátok telepedjen. Ebben a bejegyzésünkben beltéri és kültéri programokat gyűjtöttünk nektek akár délutánra, akár hétvégére. Lássuk, melyek ezek!

Vadaspark

Ha megfelelően felöltöztök, nem fogtok fázni! Egy kellemes délután a vadasparkban semmi máshoz nem fogható élményt biztosít, nem csak a család legkisebb tagjainak! Látogassatok el Budakeszire, és tekintsétek meg a vadasparkban éldegélő állatokat.

Állatkert

Ha már itt tartunk, a Fővárosi Állat- és Növénykert sem hiányozhat a repertoárból. Erre a programra viszont érdemes egy teljes napot szánni, pláne, ha az ember kisgyerekkel érkezik.

Kirándulás

A hideg idő nem tarthat vissza attól, hogy eltöltsetek egy szuper napot a természetben. Sportosabb családok akár túrázásban is gondolkodhatnak.

Mozi

A mozik tele vannak kisgyermekeknek is ajánlott filmekkel. Mielőtt programot választasz, ne felejts el tájékozódni a korhatáros megjelölésekről. Válassz olyan filmet, ami a család minden tagját érdekli, és utána egy kakaó mellett beszélgethettek is a látottakról.

Kiskukta Tanfolyam

A Gourmand Gyermekprogram minden télen Kiskukta Tanfolyamot indít, melyet három egymást követő szombaton tartunk. A Kiskukta Tanfolyamon a résztvevők séfjeinktől és cukrászainktól sajátíthatják el a gasztronómia minden csínját-bínját. A gyerkőcök minden alkalommal ételhordóval érkeznek, így az általuk készített finomságokat hazaviszik, hogy a családjukkal közösen fogyasszák el. Remek szabadidős elfoglaltság ez a hideg, téli délelőttökre, mely fejleszti a gyerekek kreativitását, emellett sok sikerélményt is rejt. A kicsik a tanfolyamokon új barátokat is szereznek; aki egyszer volt már a Kiskukta Tanfolyamon, jövőre biztosan ismét csatlakozni akar majd. Ráadásul, a programot ajándékba is adhatok a gyerkőcnek, ebben az esetben a regisztráció után névre szóló ajándékutalványt küldünk.

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!