A legjobb szülinapi zsúr kellékei

Egy 10-12 éves gyermek számára születésnapi bulit rendezni nagyon szórakoztató, de egyben elég komoly feladat is, hiszen fontos, hogy a buli életkorának megfelelő legyen, és nem csak ő, hanem a többi kis vendég is jól érezze magát. Ebben a bejegyzésben konkrét tippeket gyűjtöttünk össze, hogy mit érdemes szem előtt tartanod, ha szülinapi party-t szervezel 10-12 éves gyermeked számára.

Legyen egy tematika

Válassz egy témát, amire a party épül majd. Egy tematikus bulival izgalmasabbá és emlékezetesebbé teheted az eseményt gyermeked és barátai számára. A 10-12 éves korosztály például imád sütni, főzni! Örömmel tevékenykednek együtt a konyhában, utána pedig igazán büszkén fogyasztják el közösen, amit készítettek. Ha tetszik az ötlet, akkor kattints ide, és tekintsd meg a Gourmand gyerekzsúr részleteit!

Állítsátok össze közösen a vendéglistát

Üljetek le egyik este kettecskén, és írjatok egy listát, hogy kik azok, akiket a kicsi szeretne meghívni a szülinapi bulijára. Vendéglistát írni és közben kakaót inni is klassz közös program ám!

Meghívók megtervezése

Remek, könnyen kezelhető, ingyenes online felületek állnak a rendelkezésetekre, ha igazán egyedi, saját tervezésű meghívókkal szeretnétek kedveskedni a vendégeknek. A canva.com éppen egy ilyen platform, ráadásul ott (szintén ingyen) sablonokat is választhattok, melyeknek minden elemét szabadon cserélhetitek (képek, színek, betűtípus, stb.) A meghívókra ne felejtsetek el minden fontos infót ráírni (cím, időpont, telefonszám).

Ünnepi dekoráció

Szintén nagyon fontos eleme a szülinapi bulinak az ünnepi dekoráció! Persze, ha profikra bízod a szervezést, akkor neked ezzel sem kell foglalkoznod, hiszen örömmel megcsináljuk helyetted (akárcsak a takarítást és a mosogatást a buli után).

A megfelelő időzítés

Válasszatok olyan időpontot, amikor nagy valószínűséggel mindenki el tud jönni, és értesítsétek a buliról időben a meghívott vendégeket, hogy mindenki felvéshesse a naptárba. Érdemes 2-3 héttel az esemény előtt kiküldeni a meghívókat, és begyűjteni a visszajelzéseket, hogy ki az, aki biztosan ott lesz.

Ha a fentieket szem előtt tartod, olyan születésnapi bulit szervezhetsz, ami mindenki számára szórakoztató, emlékezetes és élvezetes lesz. Egy kis erőfeszítéssel és tervezéssel segíthetsz gyermekednek stílusosan megünnepelni ezt a különleges napot.

Ismerd meg a Gourmand Gyermekprogramokat!