Inkák birodalma tábor kedvezménnyel

Fantasztikus kalandok, nagyszerű élmények, sok-sok új barát, kreatív programok és jó hangulatú sütés-főzés. Így jellemeznénk néhány szóval az évről évre megrendezésre kerülő Gourmand gyermektáborokat.

A táborba a #LASTMINUTE kuponkóddal 85 000 Ft helyett mindössze 80 000 Ft-ért regisztrálhattok.

Miért különlegesek a nyári táborok?

  • A résztvevőkkel minden nap új ételsort (reggeli, ebéd, uzsonna) készítünk séfjeink és cukrászaink irányításával, segítségével.
  • A kicsik természetesen vihetnek haza kóstolót Anyának és Apának az általa készített finomságokból.
  • Sok-sok szabadtéri játékot játszunk, például tollas labdázunk és ugrálunk a trambulinon is. Vannak továbbá vetélkedők, csapatversenyek, vagyis minden, ami ahhoz kell, hogy a gyerekek remekül szórakozzanak.
  • Közösen ültetünk fűszernövénykét, amit a gyerkőcök egy kaspóban hazavihetnek, és otthon nevelgethetnek.
  • Az utolsó napon igazi kihívás vár a résztvevőkre: egy térkép segítségével kell megtalálniuk a rejtett kincset…

Inkák birodalma gasztrotábor

Megidézzük az Inka Birodalom legjobb ételeit, édességeit, különleges alapanyagait, hozzáigazítva, a mai ember igényeihez. Az egy hét leforgása alatt, megismerkedhetsz az igazi inka ételkülönlegességekkel. Például valódi forrócsoki, kézműves desszertek, illetve a kakaó felhasználása az ételkészítés során. A tábor időpontja: 2024. 07. 01-05. A táborba a #LASTMINUTE kuponkóddal 85 000 Ft helyett mindössze 80 000 Ft-ért regisztrálhattok.

Táborainkban a résztvevők számára napi 3x étkezést (reggelit, ebédet, uzsonnát) biztosítunk. Állandó programjaink között kézműves foglalkozások, sok közös főzés és szabadtéri mozgás is szerepel. Az ételek elkészítése során különleges, minőségi alapanyagokat használunk. A kicsik játszva sajátítják el a konyhaművészet alapjait, miközben új barátokra tesznek szert és szuper élményekkel gazdagodnak. Visszatérő vendégeinknek a részvétel díjából kedvezményt biztosítunk!

Milyen ajándékokat kapnak a gyermekek a tábor során?

  • Egy szuper kötényt
  • Az egész hét anyagát összefoglaló receptfüzetet
  • Nevelgetni való, saját növénykét
  • Egy oklevelet, ami tanúsítja, hogy minden küldetést sikerrel teljesítettél
  • És persze sok nevetést, vidámságot, új barátokat és fantasztikus élményeket

Mi a különbség más főzőtáborok és a Gourmand gasztrotábor között?

 

Más főzőtáborok

Gourmand gasztrotábor
Profi séfekkel, cukrászokkal sütünk főzünk

Szuper, képzett animátor van a gyermekekkel, akit imádnak
Egész nap kint vagyunk a levegőn, a saját kertünkben
Sokat mozgunk (tollaslabdázunk, trambulinozunk)
Minden nap fagyizunk
Vetélkedőket, versenyeket szervezünk
Kincset keresünk
Nem hagyományos fogásokat, hanem izgalmas ételkülönlegességeket készítünk

A nyári táborok részletei

A táborok helyszíne: 1165 Budapest, Veres Péter út 102-104. 
Az ünnepeltet és vendégeit az épületben lévő, modern, frissen felújított,  jól felszerelt tankonyhán, az elegáns, patinás felszolgálóteremben, és időjárástól függően a kertben látjuk vendégül.

Minden nap 08:00- 16:00-ig tartanak a programok. Táborkezdés előtt és -zárás után 30-30 perc ügyeletet biztosítunk .

Táborunkba a 6-14 éves korosztályba tartozó gyerekeket várjuk.

A regisztráció menete

Töltsd ki az alábbi űrlapot. A regisztrációról e-mailes visszaigazolást küldünk neked.

A regisztráció véglegesítéséhez válaszd ki a fizetés módját, és rendezd akár online a részvételi díjat.

Neked nincs más dolgod, mint elhozni a gyerkőcöt a táborba. A feledhetetlen élményről mi gondoskodunk.

Regisztrálj a táborba!

Mit mondanak rólunk mások?

"Lányom nevében nyilatkozom! Nagyon, sőt szuper jól érezte magát! Azt sajnálta, hogy ilyen gyorsan vége lett! Még ment volna hetekig! Hatalmas élmény volt, minden pillanata! Köszönjük!"
"8 éves kisfiam nagyon szereti, különleges ételeket is kóstolnak, mindig érdekes a tematika, és jó a csapat is! Többször fordultunk már meg Nálatok és jövőre is megyünk!"
"Nagyon jól megszervezett, színvonalas tábor. Mindig új, izgalmas tematika köré pépül, kiváló ételeket, desszerteket készítenek a gyerekek, szuper kreatív programokkal fűszerezve."
"Kislányom idén először vett részt a programon, de szuper jól érezte magát. Türelmesek voltak a gyerekekkel. Jövőre újra fogunk menni. Köszönjük mindenkinek a szeretetteljes munkáját."

Koronavírus-tájékoztató

A gyermekek egészségének megőrzése érdekében mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a magas szintű higiéniai szabályok betartására, a járványhelyzetre való tekintettel pedig fokozott óvintézkedésekkel igyekszünk megteremteni a lehető legbiztonságosabb higiéniai feltételeket:
•    A szülők csak az intézmény udvarára léphetnek be.
•    A gyermekeknek a megérkezést követően kötelező a higiéniai kézfertőtlenítő használata, majd az alapos, melegvizes, szappanos kézmosás, melyet óránként megismételnek.
•    A programokat kislétszámú csoportokban tartjuk.

Szeretettel várjuk a család legkisebb tagjait!

"Nagyon szépen köszönjük a múlt heti tábort. Szuper volt a program, a gyermek is nagyon jól érezte magát. Láthatóan jól szervezettek voltak a gyerekek napjai, rengeteg élményhez jutottak. Külön dicséretet érdemelnek az animátor fiatalok is. Sok élményhez jutottak a gyerekek, olyanokhoz, amiket más hasonló táborokban nem kapnak meg. Köszönjük a haza küldött finom ételeket is. Szeretném elkérni a finom ételek receptjeit, hogy az unokám receptfüzetébe bekerülhessenek. Ígérem bizalmasan fogjuk kezelni. Még egyszer köszönöm szépen a feledhetetlen, táborban töltött napokat."
"Lányaim (9 és 11 évesek) először voltak főzőtáborban. Minden nap tele élményekkel, tapasztalatokkal, mesélni valóval jöttek haza! Különleges, és mégis számukra is elkészíthető egyszerű ételek elkészítési technikával lettek gazdagabbak! Azóta a receptfüzetből több finomságot is elkészítettek, nagyon ügyesen! Mindenkinek szívből köszönöm a munkáját! Igazán nagyon jó választás volt ez a tábor, olyan amire érdemes még egyszer benevezni!"
"Évek óta járnak a gyerekeink ide a Gourmand főzőtáborba. Tudják és mi is tudjuk, hogy mire vállalkozunk, és nem csalódnak, így mi sem. Köszönjük, hogy szervezik, megtartják ezeket!"
"Nagyon örülök, hogy ilyen élményekben lehetett része a lányomnak a táborban. Kedves, barátságos, gyermekszerező tanárok voltak velük, akik sok-sok programot találtak ki részükre, a főzés mellett. Nagyon élvezte. Mindent köszönünk! Ha jövőre is lesz tábor, akkor biztosan fog menni akkor is, addig pedig a Kiskukta tanfolyamra (amin már egyszer volt)"

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 30 971 48 58  +36 30 217 63 93

E-mail:

rendezveny@gourmand-iskola.hu

info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Megközelítés:

2-es Metró – Őrs vezér tere; HÉV-Mátyásföld – repülőtér megálló; visszafelé gyalog- Veres Péter út 102.