Az alábbi véleményeket Tőletek kaptuk

"Nagyon örülök, hogy ilyen élményekben lehetett része a lányomnak a táborban. Kedves, barátságos, gyermekszerező tanárok voltak velük, akik sok-sok programot találtak ki részükre, a főzés mellett. Nagyon élvezte. Mindent köszönünk! Ha jövőre is lesz tábor, akkor biztosan fog menni akkor is, addig pedig a Kiskukta tanfolyamra (amin már egyszer volt)"
"Lányaim (9 és 11 évesek) először voltak főzőtáborban. Minden nap tele élményekkel, tapasztalatokkal, mesélni valóval jöttek haza! Különleges, és mégis számukra is elkészíthető egyszerű ételek elkészítési technikával lettek gazdagabbak! Azóta a receptfüzetből több finomságot is elkészítettek, nagyon ügyesen! Mindenkinek szívből köszönöm a munkáját! Igazán nagyon jó választás volt ez a tábor, olyan amire érdemes még egyszer benevezni!"
"Évek óta járnak a gyerekeink ide a Gourmand főzőtáborba. Tudják és mi is tudjuk, hogy mire vállalkozunk, és nem csalódnak, így mi sem. Köszönjük, hogy szervezik, megtartják ezeket!"
"Kislányom idén először vett részt a programon, de szuper jól érezte magát. Türelmesek voltak a gyerekekkel. Jövőre újra fogunk menni. Köszönjük mindenkinek a szeretetteljes munkáját."
"Játékosan tanulhat főzni a gyerek. Mi nyári programnak próbáltuk ki, és jó volt 😉"
"Lányom nevében nyilatkozom! Nagyon, sőt szuper jól érezte magát! Azt sajnálta, hogy ilyen gyorsan vége lett! Még ment volna hetekig! Hatalmas élmény volt, minden pillanata! Köszönjük!"
"8 éves kisfiam nagyon szereti, különleges ételeket is kóstolnak, mindig érdekes a tematika, és jó a csapat is! Többször fordultunk már meg Nálatok és jövőre is megyünk!"
"Nagyon jól megszervezett, színvonalas tábor. Mindig új, izgalmas tematika köré épül, kiváló ételeket, desszerteket készítenek a gyerekek, szuper kreatív programokkal fűszerezve."

Írj rólunk véleményt Te is a rendezveny@gourmand-iskola.hu e-mail címre!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36 30 971 48 58  +36 30 217 63 93

E-mail:

rendezveny@gourmand-iskola.hu

info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Megközelítés:

2-es Metró – Őrs vezér tere; HÉV-Mátyásföld – repülőtér megálló; visszafelé gyalog- Veres Péter út 102.