Mit érdemes tudnod rólunk?

A Gourmand gyerekprogramok a Gourmand Középiskola épületében kerülnek megrendezésre. Jól felszerelt, modern tankonyhánkban minden a rendelkezésünkre áll, amire csak kreatív foglalkozásaink során kis vendégeinknek szüksége lehet.

Hangulatos, tágas, patinás tálalóhelyiségünkben akár 15-20 gyermek is kényelmesen étkezhet vagy ünnepelhet együtt. Az intézményhez tartozó, nagy területű, füves udvaron pedig trambulin, medence és egyéb szórakozási-, illetve sportlehetőségek várják a kicsiket.

Pedagósaink, szakácsaink, cukrászaink

A Gourmand gyerekprogramokat iskolánk magasan képzett szakácsai, cukrászai és kiváló pedagógusai vezetik. Fő célunk, hogy a gyermekek megismerjék a főzést, mint alkotó tevékenységet, és foglalkozásaink során önfeledten szórakozzanak, illetve megismételhetetlen élményekkel gazdagodjanak. Programjainkat kis létszámú csoportokban tartjuk, így minden résztvevőre kellő figyelmet tudunk fordítani. 

A közös sütés-főzés során fejlődik a gyermekek kézügyessége, kreativitása, koncentrációs készsége és problémamegoldó képessége. A menüsorokat minden születésnapi zsúrra, táborra és tanfolyamra a résztvevők korának megfelelően állítjuk össze, így a program nem csupán remek szórakozás jelent, de sok-sok sikerélményt is nyújt.

Intézményünk

A Gourmand Középiskola Budapest XVI. kerületének csendes, kellemes, zöld részén helyezkedik el. Megközelíthetőség szempontjából kiváló, hiszen HÉV és autóbusz gyorsjáratok is a közeli megállókig szállítják a gyermekeket, családokat. Iskolánk autóval is kényelmesen megközelíthető, és ingyenes parkolási lehetőséggel vár mindenkit.

Koronavírus-tájékoztató

A gyermekek egészségének megőrzése érdekében mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a magas szintű higiéniai szabályok betartására; a járványhelyzetre való tekintettel pedig fokozott óvintézkedésekkel igyekszünk megteremteni a lehető legbiztonságosabb higiéniai feltételeket:
•    A szülők csak az intézmény udvarára léphetnek be.
•    A gyermekeknek a megérkezést követően kötelező az alapos, melegvizes, szappanos kézmosás, melyet óránként megismételnek.
•    Senki sem hozhat a programokra otthonról játékot.
•    A gyerekzsúrokat kislétszámú csoportokban tartjuk.

Szeretettel várjuk a család legkisebb tagjait!

Tekintsd meg videónkat!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: +36309714858  +36302176393

E-mail: rendezveny@gourmand-iskola.hu

info@gourmand-iskola.hu

Cím: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.